Aвтомобилно масло Selenia

Автомобилно масло Selenia – Информация

Моторното масло Selenia е отличен вариант за съвременни бензинови или дизелови двигатели. Най-висококачествените продукти превърнаха смазочните материали от световноизвестната марка в истинска класика.

Най-добрите автомобилни фабрики го използват като фабрично пълнене, тъй като е професионален лубрикант. Маслата Selenia напълно отговарят на всички нужди на собствениците на леки и товарни автомобили.

Основни предимства на автомобилните масла Selenia

Гамата от смазочни материали е предназначена за всички видове превозни средства с двигатели с вътрешно горене. Маслото Selenia е достоен конкурент на най-известните световни марки. Всичко благодарение на уникалните характеристики, сред които се открояват:

Отлично съотношение цена-качество. Няма допълнителна такса за името на марката; купувачът плаща само за качество, опаковка и доставка.

Висок вискозитет, минимално съдържание на сяра и въглеводороди.

Широк температурен диапазон, оптимална производителност както при топлина, така и при студ.

Предпазва повърхностите от износване и удължава живота на двигателя.

Характеристиките показват, че закупуването на масло Selenia означава грижа за двигателя на вашия автомобил, повишаване на неговите функционални характеристики и забавяне на износването.

По време на експлоатацията на превозните средства, заедно с използването на масла Selenia, динамичните характеристики се повишават значително, разходът на гориво намалява и показателите за скорост се подобряват.

Най-популярните продукти от марката Selenia

Всяко моторно масло Selenia е популярно и уважавано сред автомобилистите, както професионални, така и любители. Но има няколко продукта, които си струва да разгледате по-отблизо.

Автомобилно масло Selenia за бензинови двигатели

За новите модели бензинови двигатели най-добрият вариант е Selenia K 5W40 на синтетична основа. Неговата уникална формула осигурява оптимална функционалност дори при екстремни условия. Отлични антикорозионни характеристики и максимално изпълнение на вложените компоненти.

Ако използвате постоянно маслата Selenia от този тип, ще получите:

  • бързо и лесно стартиране на двигателя;
  • увеличаване на мощността на двигателя;
  • липса на ръжда и утайка;
  • пълна защита при всякакви условия на работа;
  • добро представяне в студено време.