Ремонт след градушка

Ремонт след градушка – качествено и бързо отстраняване на вдлъбнатини без боядисване след градушка

Дори да сте наистина опитен шофьор и да не сте участвали в никакъв инцидент от много години, това не означава, че колата Ви е застрахована срещу, например вдлъбнатини.

Времето често може да ни достави много неприятни изненади. От всички метеорологични условия най-опасният враг на автомобила е градушката. Вдлъбнатините от градушка наистина могат да помрачат настроението Ви. Автомобилът стои на улицата и нищо не можете да направите. Понякога градушката, която пада доста голяма – с размерите на топка за тенис или дори по-голяма. Но дори и малка градушка може да остави доста забележими вдлъбнатини по каросерията на автомобила.

Ако имате такъв “късмет“, тогава не се отчайвайте, а се свържете с нашата компания.

Ние бързо ще премахнем вдлъбнатините от градушка без боядисване. Не отлагайте с това. Колкото по-дълго шофирате с вдлъбнатини, толкова по-трудно ще бъде да ги коригирате по-късно. Това се дължи на паметта на метала. Той помни оригиналната форма, която Ви позволява бързо да премахнете дефекта в близко бъдеще след появата му.

Цената и възможността за ремонт без боя се определя на място след обстоен преглед на автомобила.

Почистването на вдлъбнатини след градушка без боя е възможно само, ако боята не е повредена. Най-често тя остава непокътната, поради еластичността на боята на автомобила. Но ако лаковото покритие вече е „отлежало“ и не е получило подходящи грижи, то при удара може да се напука. В този случай ще трябва да прибегнете до традиционни ремонти.

Възможността за ремонт без боядисване се определя от капитана при проверка на повредата. За това не е нужно да идвате в нашия център за подробности. Можете да ни изпратите снимка на зони, повредени от градушка от Viber или по друг начин.

Цената за ремонт на вдлъбнатини след градушка без боя също се определя от специалиста. Вие можете да се ориентирате за цени по принцип, преди да започнете действието по ремонта на автомобила след градушка.