Предимствата на таблетки за импотентност

Предимствата на таблетки за импотентност

Еректилната дисфункция (импотентност) е невъзможността да се постигне и поддържа ерекция достатъчно твърда за секс.

Проблемите с ерекцията от време на време не са непременно причина за безпокойство. Ако еректилната дисфункция е продължаващ проблем, обаче, това може да причини стрес, да повлияе на вашето самочувствие и да допринесе за проблеми в отношенията. Проблемите със запазването или поддържането на ерекция също могат да бъдат признак за основно здравословно състояние, което се нуждае от лечение и рисков фактор за сърдечни заболявания.

 

Ако сте загрижени за еректилната дисфункция, говорете с Вашия лекар – дори ако сте смутени. Понякога лечението на основно състояние е достатъчно, за да се обърне еректилната дисфункция. В други случаи може да са необходими лекарства или други директни лечения.

 

Симптомите на еректилна дисфункция могат да включват постоянни:

 

  • Проблем с получаването на ерекция
  • Проблем с поддържането на ерекция
  • Намалено сексуално желание

 

Кога да посетите лекар

Семейният лекар е подходящ старт да започнете лечение, когато имате еректилни проблеми. Посетете Вашия лекар, ако:

  • Имате притеснения относно ерекцията си или имате други сексуални проблеми като преждевременна или забавена еякулация
  • Имате диабет, сърдечно заболяване или друго известно здравословно състояние, което може да е свързано с еректилна дисфункция
  • Имате други симптоми заедно с еректилна дисфункция

 

Доказано ефективно средство при еректилна дисфункция е Камагра Голд. За ваше улеснение можете да го намерите и в много онлайн магазини.

ПРЕДИМСТВА НА ТАБЛЕТКА KAMAGRA

При еректилна дисфункция

Kamagra Gold 100mg Tablet принадлежи към група лекарства, наречени PDE5 инхибитори. Действа чрез отпускане на кръвоносните съдове на пениса. Това позволява на кръвта да тече в пениса и да произвежда ерекция при сексуално възбуждане. Това лекарство ще ви помогне да получите ерекция само ако сте сексуално стимулирани. Той е много ефективен, но трябва да се приема поне 30 минути преди сексуална активност.

 

Не приемайте това лекарство, ако приемате и лекарства, наречени нитрати (често се дават при болки в гърдите).