Професионални платформени везни

Професионални платформени везни

Ако работите със стока, която е необходимо да бъде регулярно измервана, като тегло, то вероятно имате нужда от качествени везни. Колкото по-големи са товарите, толкова е по-трудно поставянето им на кантар, но не и ако това става с помощта на платформа. Професионални платформени везни: къде да търсим такива? На страниците на Desis.bg, се предлагат всякакви видове везни, които са изработени от висококачествени материали. Електронните везни са с роботизирано производство от ETS Elektronik Tartı Sistemleri, които са водещи на пазара в областта. Металната конструкция е стабилна и не се надрасква. Благодарение на праховото боядисване и изпичане на боята, при изработването на платформените везни.

Според типа стока, която е необходимо да бъде измервана, тя може да бъде изработена и от неръждаема стомана, чиито качества и цена остават същите. Преди да влезе в употреба, всяка платформена везна се калибрира, за да се избегнат всякакви възможни неточности още в производството. Предлаганите платформени везни от Desis.bg са със сертификат за качество ISO9001:2015, както и сертификат за стандартизация – NMI. Освен с доброто си качество, везните, изработени от ETS, се предлагат и с гаранция и с бърза доставка. Освен това, везните имат и ограда, която може да се монтира върху платформата, както и подвижен индикатор, който работи с акумулаторна батерия, която издържа 72 часа в работен режим и 300 часа в режим на готовност.

Освен качествено измерване на теглото с електронни платформени везни, можете да си осигурите и удобство при ползване. Те са снабдени с дисплей с подсветка и с интерфейс за връзка с компютър или принтер. В страниците на Десис Интернейшънъл, ще намерите везни за различни цели, като те могат да бъдат, както платформени, така и ценоизчисляващи, кранови и дори медицински. Вижте повече в каталога за професионални везни на Desis.bg и изберете професионализма на първо място.